De global goals monitor

De Global Goals Monitor is laagdrempelig en in elke onderneming toepasbaar. De Monitor creëert een nulmeting na beantwoording van een aantal vragen die door het systeem automatisch gekoppeld worden aan de bijbehorende SDG’s. Daarmee wordt duidelijk waar een onderneming staat qua SDG’s en welke stappen er nog in gezet kunnen worden. Het laat zien hoe de ondernemer bijvoorbeeld duurzaamheid, circulariteit en/of zijn ketenverantwoordelijkheid kan vergroten. Het gaat dus om zowel branche-eigen SDG’s als SDG’s passend bij het bedrijfs-DNA.

Gedurende het proces gaat Benchmarking tot de mogelijkheden behoren.

Global Goals Companies.online ‘wordt momenteel hard aan gewerkt!’

 • Ondernemingen, binnen alle sectoren en branches, die gebruikmaken van de Monitor en zich inzetten voor de implementatie van SDG’s binnen het bedrijfsbeleid, vormen gezamenlijk een netwerk van gelijkgestemden die kennis, kunde en ervaringen met elkaar kunnen delen. Het wordt de Global Goals Community: een website waarop elke aangesloten onderneming vermeld wordt en ondernemers elkaar kunnen vinden. Stelt u zich eens voor dat alle MKB-ondernemingen in Nederland (zo’n 450.000) zich hiervoor gaan inzetten. Dat heeft impact! En dat is wat wij willen bereiken middels de Global Goals Monitor. Samen kunnen wij het verschil maken en samen spreken we een eensluidende taal, die van de SDG’s!

   Bijdragen aan de ontwikkeling van de tool?

   De Monitor wordt door een team van wetenschappers ontwikkeld waardoor de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Om de werking en gebruiksvriendelijkheid van de Monitor te kunnen checken, valideren en continueren zijn wij op zoek naar een aantal Pilotbedrijven. Heeft u belangstelling hiervoor? Neem dan contact met ons op.

   samen naar een duurzame wereld

   Contact

   Andre: + 31 (0)6 36 107 325

   info@globalgoalsmonitor.nl

   KVK nummer: 58257640

   Met ons mee groeien?